Zmarta är guldsponsor

Vi är jätteglada att kunna presentera Zmarta, som nu har funnits i Jönköping i ett år och väljer att för andra året i rad gå in som sponsor för Dotp, denna gång som guldsponsor. Matthias Jonson säger:

“Vi på Zmarta vill alltid utveckla oss och bli bättre utvecklare! Jag tycker personligen att det är viktigt att komma utanför kontoret och få inspiration från talare inom områden man dagligen inte kommer i kontakt med, det var något som boostade min egen utvecklar-karriär en gång i tiden. Att ha en konferens på hemmaplan är viktigt för våra anställda och Zmarta vill såklart vara med och göra det möjligt. Jag är imponerad av Roland och Adams jobb med att skapa och få ”Day of the Programmer” att växa och kan vi hjälpa till så gör vi gärna det.

Zmarta vill jobba för att öka intresset för teknik i regionen och vi tycker att det är jätteviktigt med lokala konferenser, events och happenings kring utveckling för att skapa ett levande nätverk där man sprider kunskap och utvecklas. Det är kompetensbrist inom IT och vi behöver utveckla och inspirera de som är i branschen samt attrahera nya förmågor att upptäcka vilken häftig bransch det är.”

Zmarta Group är ett innovativt och ledande Fintech-bolag som erbjuder digitala jämförelsetjänster för lån, försäkring och elavtal. Vår vision är att hjälpa våra kunder till en bättre vardagsekonomin genom våra innovativa tjänster. Bolaget befinner sig i en stark expansionsfas, där Zmarta driver tillväxt både organiskt och via förvärv. Zmartas vision är att vara en Money Helper och hjälpa våra kunder att göra smartare beslut gällande deras pengar.

I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Elskling, Insplanet. Företaget grundades 1999, har ca 400 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group.

Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.