Guldsponsor nummer två

För tredje året i rad sponsrar Kvadrat Jönköping, i år på guldnivå, Day of the programmer. Fantastiskt roligt tycker vi. Anna Holm, CHO skriver följande:

“För oss på Kvadrat är det en självklarhet att vara engagerade i Day of the programmer!

En arena som skapats av två fantastiska programmerare för programmerare. Att platsen är Jönköping, är för oss en självklarhet. Här finns högteknologisk verksamhet både inom privat och offentlig verksamhet och då är ett forum med kompetensutveckling och nätverkande en fantastisk möjlighet för de personer som är verksamma i branschen. Att sedan sprida budskapet utanför Jönköpings gränser med inresande från olika håll i landet visar på Jönköpings drivkraft att vara i framkant och viljan att utveckla!”

Kvadrat Jönköping är ett konsultbolag där vi främjar innovationer inom vår egna Inkubikverksamhet! Att Day of the programmer då grundats av två Kvadratare ser vi som en stor drivkraft och innovationstänk för att göra skillnad. Missa inte denna dagen och stort tack Roland och Adam för ert engagemang för att sätta Jönköping på kartan för programmerare!