Årets andra silversponsor

Vi är lite extra glada för nu presenterar vi årets första nykomling bland sponsorerna, Fagerhult! Fagerhult är med oss på silvernivå. David Löf på Fagerhult beskriver sitt engagemang:

Vi på Fagerhults Belysning AB arbetar ständigt med innovationer och nya tekniker. Just nu är vi i startgroparna för att etablera ett nytt utvecklingsteam inom R&D, med fokus på mjukvaruutveckling. Detta för att bredare förankra företagets erbjudande inom connectivity och IoT.

Vi har valt att stötta ”Day of the programmer” då vi ser stora möjligheter att på ett lokalt plan få interagera med personer som brinner för mjukvaruutveckling. Vidare tror vi att det är ett utmärkt tillfälle för oss som företag att presentera vad vi har för ambitioner inom connectivity och IoT-området.

Fagerhults Belysning är en del av Fagerhult Group. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus- och utomhusmiljöer. Med ett brett utbud av produkter och lösningar, utvecklar vi kunskapen och insikter om ljusets positiva inverkan på människan i olika miljöer. Fagerhult Group är en av Europas ledande belysningskoncerner med över 4900 medarbetare i 30 länder.