Vår första sponsor!

Vi är stolta och glada över att kunna presentera vår första sponsor, Cybercom, som sponsrar på vår högsta nivå, guld! Patrik Lägermo, ansvarig för Cybercom Jönköping, förklarar varför de väljer att sponsra Day of the programmer så här:

Vi på Cybercom Jönköping brinner för att Jönköping ska vara en erkänt bra plats att bo och verka på för alla som tror på teknisk utveckling som en viktig del i att skapa ett hållbart samhälle. För att det ska lyckas behöver vi stödja tillväxten av befintliga verksamheter och skapandet av nya, samtidigt som vi stöttar kompetensuppbyggnad och kompetensutbyte hos alla de som redan finns här. Därför vill vi ge allt stöd vi kan till arrangemang som Day of the programmer. Det är ett utmärkt exempel på hur vi i branschen kan ta ansvar för att skapa gravitationscentra för kunskap och kunskapsutbyte.

Cybercom är ett konsultbolag med mjukvarubaserad tjänste- och produktutveckling i fokus. Kontoret i Jönköping har cirka 60 anställda, och har kunder inom både privat och offentlig sektor.