Sponsor igen!

Vi vill presentera Divid AB som sponsor på silvernivå. Det är andra året de är med oss vilket vi är extra glada för. Erik Engvall har skrivit varför de är med på tåget:

Vi på Divid gillar att dela med oss av vår kunskap och vi gillar kanske ännu mer att lära oss nya tekniker och metoder. Vad är då bättre än en utvecklarkonferens i Jönköping? Vi är med glädje med som sponsorer till konferensen Day of the programmer. Konferenser som den här är precis vad Jönköping behöver för att skapa intressanta platser för kunskapsutbyte och teknikutveckling i framkant.  

Divid utvecklar skräddarsydd programvara för webb och mobil. Vår specialité är produktvalsprogram och produktkonfiguratorer inom ventilationsbranschen där vi jobbar med flera världsledande företag. Vi driver projekten från vårt kontor i Jönköping i nära samarbete med våra kunder. På så sätt har vi stort inflytande över teknikval och hur projekten skall drivas. I dagsläget jobbar vi mestadels med avancerad webbutveckling i TypeScript med React och Redux som ramverk. Vi jobbar agilt, oftast enligt Kanban. Snart gör vi det från vårt nya centrala kontor med vätterutsikt som vi flyttar till i slutet av augusti!