Det var visst en sponsor till

Vi  tycker det är jätteroligt att Zmarta har vart att bli sponsor till Day of the programmer. Mattias på Zmarta beskriver varför de vill vara med så här:

Zmarta Group kommer under hösten att etablera ett utvecklingskontor i Jönköping och vill vara med och bidra till att öka intresset för teknik i stan. Vi väljer att sponsra Day of the Programmer då vi tycker att det är väldigt viktigt med lokala events för utvecklare i Jönköping. Man ska inte behöva åka till de större städerna för att få kunskap och inspiration. Zmarta Group är ett fintech-bolag som utvecklar finansieralla tjänster för att hjälpa våra kunder till en bättre vardagsekonomi. Med vår etablering breddar vi utbudet av spännande techbolag. Med fler intressanta bolag och konferenser som ”Day of the Programmer” tror jag att Jönköping kan attrahera kompetent arbetskraft till stan, få fler studenter att stanna kvar samt få fler att återvända till sin hemort.
Zmarta Group vill jobba för att öka intresset för teknik i regionen. Jag tror att det är jätteviktigt med lokala konferenser, events och happenings kring utveckling för att skapa ett levande nätverk där man sprider kunskap och utvecklas. Det är kompetensbrist inom IT och vi behöver utveckla och inspirera de som är i branschen samt attrahera nya förmågor att upptäcka vilken häftig bransch det är.

Zmarta Group är ett innovativt och ledande Fintech-bolag som erbjuder digitala jämförelsetjänster för lån, försäkring och elavtal. Vår vision är att hjälpa våra kunder till en bättre vardagsekonomin genom våra innovativa tjänster. Bolaget befinner sig i en stark expansionsfas, där Zmarta driver tillväxt både organiskt och via förvärv.

I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance, Centum samt sedan i mars även Elskling, vilket är ett strategiskt förvärv som stärker Zmartas vision att bli en Money Helper. Företaget grundades 1999, har ca 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group.

Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.